Stoffentool

Met medewerking van KEYMER BV, een van onze leveranciers, is er een stoffentool ontwikkeld.

Het uitzoeken van een stof voor een aan te schaffen bank, stoel of fauteuil is voor menig consument geen gemakkelijke taak. Het aanbod is enorm en als eenmaal de keuze is gemaakt, is de vraag: HOE ZOU HET STAAN?
Want van een klein lapje stof omschakelen naar een volledig zitmeubel is niet makkelijk. Vooral als er gekozen kan worden om een andere stof op de armleuning, dan op het zit- en ruggedeelte te stofferen.

Met een online STOFFENTOOL wordt dat een stukje makkelijker. Een computerprogramma waarbij met een paar muisklikken de stofkeuze kan worden gemaakt en een zitmeubel gestoffeerd kan worden. Leuk voor de consument die al thuis of in de winkel de bank gestoffeerd ziet en handig voor de winkelier die zo het verkoopproces kan vergemakkelijken.

In een database zitten een “aantal” stoffen en van hieruit is het keuzeproces een kwestie van klikken. Dat kan op keyword (klassiek, trendy, modern, project, etc.), soort (chenille, kunstleer, platweefsel, velours), dessin, gebruiksklasse, lichtechtheid, behandeling en kleur. Per klik zie je de mogelijkheden in beeld verschijnen.

Uiteraard zijn er nog 1000 en 1 andere mogelijkheden wat betreft stofkeuze. Wij werken o.a. ook met stoffen van Carlucci- Chivasso- Kobe- Romo- Textaafoam- Villa Nova.